Фенікс меблі – Каталог товарів оптом та у роздріб

Компанія з виробництва меблів «Фенікс Меблі» успішно присутня на ринку з 2006 року і заслужила репутацію надійного виробника доступних, якісних та функціональних корпусних меблів. Кожен день асортимент нашої продукції збільшується. При створенні нових моделей наші дизайнери звертають увагу не лише на сучасний дизайн, але й на комфорт та ергономіку кожної деталі.

«Фенікс» славиться своїми стильними та комфортними корпусними меблями, які завоювали серця українських покупців. Відрізняючись сучасним дизайном, широким вибором кольорів та відмінною якістю, наша продукція займає особливе місце на ринку меблів. Ми завжди прагнемо розширювати наш асортимент. Всі наші вироби виготовлені з якісного ДСП, а також ми використовуємо високоякісну фурнітуру від світових лідерів. Це забезпечує тривалий термін служби наших меблів. Щоденний обсяг виробництва коливається від 20 до 100 тонн, а продукція пакується у брендову картонну упаковку та має штрих-код.

Каталог шаф купе - ви можете його переглянути не завантаживши. В каталозі ви сожете ознайомитись з наповненням шаф купе, та побачити приклади як виглядають шафи зовні  
shkafi-katalog2020_compressed

Каталог фотодруку

fmp

Каталог піскоструминних малюнків

pesok

Новинки

nivinki

Каталог модульної продукції – в данному каталозі ви знайдете такі товари я спальні гарнітури, передпокої, вітальні так інше.

modulka

Каталог Кухонь

kuhni

Кухня гламур

glamur

Posted in Фабрики.